Betekent dít dat acteur Jacob Elordi en influencer Olivia Jade uit elkaar zijn?! (2024)

Wat we weten over Euphoria-ster Jacob Elordi en Olivia Jade (influencer én dochter van actrice Lori Loughlin en modeontwerper Mossimo Giannulli)? Ze zijn dol op play dates met hun hondjes en zijn al minstens twee keer uit elkaar geweest. Dingen die we niet weten over Olivia Jade en Jacob Elordi? Literally al het andere. Dit is de tijdlijn van Olivia en Jacobs love story.

Alles over de film Saltburn met Jacob Elordi: komt hij in Nederland in de bioscoop? >

Alles over de relatie tussen Jacob Elordi en Olivia Jade

Voor het geval je in verwarring bent na het zien van Jacobs nieuwe films Saltburn en Priscilla: wat is de huidige relatiestatus van MEGA hottie Jacob Elordi? Let’s get into it. Jacob en Olivia zijn voor het eerst gefotografeerd in december 2021, terwijl ze koffie dronken in Los Angeles. Op foto's van Daily Mail was het duo gezien terwijl ze met vrienden over de stoep slenteren, en de Euphoria-acteur zijn golden retriever Layla uitlaat.

Ook in december 2021

Een bron onthulde aan Us Weekly dat het duo "het leuk vindt om samen op te trekken". Blijkbaar hebben de acteur en YouTube-ster "al wat dates gehad" maar "houden ze het casual", voegt de insider eraan toe. Ondanks dat ze steeds meer met elkaar daten, lijkt het feit dat ze allebei onlangs uit een relatie zijn gestapt - Jacob met Kaia Gerber en Olivia met Jackson Guthy - de druk weg te nemen om niet te snel te gaan: "Dus ze overhaasten niets serieus. Tot nu toe gaat het goed en er zijn sparks tussen hen." Good! To! Know!

Betekent dít dat acteur Jacob Elordi en influencer Olivia Jade uit elkaar zijn?! (1)

Mei 2022

Een nieuwe dag, een nieuw Jacob en Olivia outing! Dit keer zijn de twee gezien in een park in Los Angeles; ze spelen met hun honden en zien er over het algemeen erg happy uit. En slechts een paar weken later, op 24 mei, bevestigt Us Weekly dat het duo van rumour naar officieel is gegaan!

Augustus 2022

Het stel houdt er na slechts een paar maanden al mee op. Hoewel Jacob Elordi en Olivia Jade blijkbaar "genoten van de tijd die ze samen doorbrachten", wilden ze uiteindelijk niet aan elkaar vastzitten, aldus een insider. "Hij is op dit moment niet op zoek naar een serieuze relatie," onthulde de bron. Iemand anders onthult dat de relatie tussen Olivia en Jacob eigenlijk meer een flirt was.

Van leven in een auto naar miljonair: dít is hoeveel Jacob Elordi verdient >

September 2022

Een verzoening, misschien?!?! Olivia en Jacob zijn gespot in een park met Jacobs hond op foto's van Daily Mail; slechts een maand nadat de twee uit elkaar zouden zijn. Oh, en ze lijken zelfs hun 'fits' op elkaar afgestemd te hebben. Olivia draagt een oversized blauwe sweater met de zin "Peace is Power" en Jacob een bijpassende blauwe sweater. "Ze vinden elkaar leuk, maar het is nog steeds vrij casual. Ze zien wel waar het heen gaat, want Jacob heeft het nu erg druk met zijn filmcarrière, maar ze hebben een geweldige chemie samen," aldus de bron. In de maanden die volgen worden ze nogmaals gespot in een dog park in Los Angeles én tijdens een pilatesles.

Februari 2023

J-14 bevestigt dat Olivia en Jacob weer uit elkaar zijn gegaan na maanden on and off te zijn geweest. "Ze draaiden rond in cirkels - vechten, break-up, goedmaken, weer bij elkaar komen en dan weer uit elkaar gaan. Het was net als op de middelbare school," vertelt een bron aan het blad. "Jacob had er genoeg van en dumpte Olivia een maand geleden, en deze keer lijkt het voorgoed voorbij te zijn."

Mei 2023

Het koppel wordt gespot tijdens een bezoek aan een autodealer in Los Angeles. Op een van de foto's die Just Jared heeft verkregen, is de acteur te zien terwijl hij voorover buigt om de influencer te omhelzen. En op een andere foto legt hij zijn arm over Olivia heen terwijl ze op hun auto wachten. Juicy.

Juni 2023

Wait, what? De twee brengen samen een vakantie door in Italië, zoals te zien op foto's van People en Daily Mail. Oh, en dit volgt nadat ze samen zijn gespot in New York. "Ze zijn de afgelopen twee maanden weer closer geworden en hebben samen veel gereisd," vertelt een bron aan Us Weekly. "Ze wilden zien of hun band er nog was," voegt de insider eraan toe voordat hij onthult: "Ze lijken allebei heel gelukkig en hun vrienden zouden niet verbaasd zijn als ze officieel weer bij elkaar zouden komen."

Juli 2023

Another big step! De sterren gaan naar verluidt samen met Olivia's ouders Lori Loughlin en Mossimo Giannulli op een trip. "Jacob moest vroeg weg om terug te vliegen naar Australië, maar ze hadden een geweldige tijd samen. Ze zijn echt een schattig stel," onthult een bron aan People. De insider voegt er zelfs aan toe dat de acteur en de influencer "serieus aan het worden zijn" en "100 procent voor elkaar gaan". In-ter-est-ing!!!!

Onderzoekers: met dit leeftijdsverschil heb je de beste relatie >

September 2023

Het stel ziet er all cozy uit terwijl ze door de wijk SoHo in Manhattan wandelen – nog steeds helemaal stralend na hun vele (!) zomervakantiereizen. Voor als je nog twijfelde over hoe serieus deze twee zijn; op een gegeven moment laat Jacob subtiele public display of affection vibes zien door zijn hand op Olivia's schouder te laten rusten. Cute!

Januari 2024

Welp. Volgens Us Weekly is het opnieuw over en uit tussen Olivia Jade en Jacob Elordi. Olivia heeft Jacob naar verluidt ook op Instagram ontvolgd. Maar volgens TMZ zijn de twee wél nog samen; geconcludeerd nadat Olivia met Jacob onlangs is gezien bij de repetities van Saturday Night Live. Bronnen dichtbij het koppel vertelden TMZ dat Olivia is gezien rond '30 Rock' (aka het iconische gebouw waar SNL wordt gefilmd) en in de buurt van Jacobs kleedkamer.

Dat is zo'n beetje alles wat we op dit moment weten, but we'll keep you updated.

Betekent dít dat acteur Jacob Elordi en influencer Olivia Jade uit elkaar zijn?! (3)

Betekent dít dat acteur Jacob Elordi en influencer Olivia Jade uit elkaar zijn?! (4)

Gretty Garcia

Associate News Editor

Gretty Garcia is the associate news editor at Cosmopolitan, where she covers all things news, entertainment, and pop culture. Before joining Cosmo, Gretty was a social strategist for Mrs. Dow Jones and a features and special projects editor at Editorialist. She holds an MS from the Columbia Journalism School and studied art history at Harvard College.

Betekent dít dat acteur Jacob Elordi en influencer Olivia Jade uit elkaar zijn?! (5)

Emma van Egmond

Digital Editor

Emma van Egmond is freelance (online) copywriter voor uiteenlopende merken, waaronder Harper’s Bazaar en Cosmopolitan. Hiervoor werkte ze als redacteur bij Hearst Create – waar ze onder meer reisverhalen voor KLM’s Flying Dutchman schreef. Als ze niet tikkend achter haar laptop zit, luistert ze muziek, plant ze stedentrips óf verzamelt ze moed voor een flinke work-out.

Betekent dít dat acteur Jacob Elordi en influencer Olivia Jade uit elkaar zijn?! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6289

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.