CHARLIE BUSHNELL VORBEȘTE DESPRE „PERCY JACKSON”, LIN-MANUEL MIRANDA, MAI MULTE - VEDETE (2024)

Esti un Charlie Bushnell încă fan? Actorul îl interpretează pe Luke Castellan în adaptarea live-action de la Disney+ Percy Jackson , unul dintre cele mai importante personaje ale serialului bazat pe cărțile cu același nume de Rick Riordan . Am vorbit cu Charlie, care a detaliat procesul său de audiție pentru serialul foarte așteptat, cum a intrat în personaj, tatăl de la televizor Lin-Manuel Miranda si multe altele!



Continuați să citiți pentru interviul nostru exclusiv.



Charlie, care a jucat în serialul Disney+ Jurnalul unui viitor președinte, nu mă așteptam să rezerve Percy Jackson . După o săptămână cu adevărat stresantă la școală și un proces îndelungat de audiție în care nu a auzit nimic timp de aproape două luni, tânărul actor se îndoia de șansele sale.

A fost cam tăcut mult timp, a povestit Charlie, 19 ani De fată exclusiv. Așa că, în acel moment, am spus: „Bine, da, e prea rău. Este ceea ce este. Dar asta ar fi fost distractiv.

Cu toate acestea, nu avea de ce să-și facă griji - și a primit apelul că și-a rezervat rolul într-un moment destul de inoportun.



Eram la școală când am aflat că, de fapt, intram în clasa mea de matematică, a dezvăluit el. Cred că s-ar putea să fi avut un test în acea zi, dar, din fericire, eu și profesorul meu am fost liniștiți, așa că m-a lăsat să ies și să iau la telefon. Dar da, nu cred că aș putea să mă concentrez pentru restul zilei la școală.

Daca ai citit Percy Jackson , atunci știi cât de integral Luke Castellan este la serial – singurul arc al personajului său este unul pe care mulți fani de lungă durată abia așteaptă să-l vadă pe ecran. Acestea fiind spuse, Charlie a dezvăluit că autorul Rick Riordan, care a fost implicat îndeaproape în adaptare, a fost de mare ajutor pentru a înțelege personajul său în mare măsură complicat.

De fapt, l-am întâlnit pe Rick în prima mea zi de filmare, ceea ce a fost destul de grozav, a țâșnit Charlie. Este cel mai drăguț tip de pe pământ, iar întâlnirea cu el în prima zi pe platou a fost uimitoare. Cu siguranță am vorbit puțin despre personaj și, în general, cât de uimitor este să fii aici.



CHARLIE BUSHNELL VORBEȘTE DESPRE „PERCY JACKSON”, LIN-MANUEL MIRANDA, MAI MULTE - VEDETE (13) Starul „Percy Jackson”, Charlie Bushnell, spune că spectacolul „Hit the Jackpot” cu distribuția: „My Closet Friends”

The Jurnalul unui viitor președinte actorul a dezvăluit că mama lui le-a citit seria de cărți originală lui și fratelui său în creștere, așa că s-a asigurat că recitise serialul în timp ce era pe platourile de filmare.

Evident că citirea cărților a fost primul pas în pregătirea mea, iar apoi, după aceea, m-am uitat la o mulțime de filme de luptă cu săbiile pentru că știam că Luke era un spadasin priceput, își amintește Charlie, dezvăluind, de asem*nea, că a făcut o scufundare profundă pe internet în personajul său.

Alături de infama cicatrice pe față a lui Luke și de emblematicul tricou portocaliu Camp Half-Blood, tânărul actor a dezvăluit un lucru surprinzător care l-a ajutat să intre în personaj.

Cântecul meu preferat pentru Luke a fost Lacul lebedelor, op. 20, Actul 2, cred că este ceea ce este, a dezvăluit el. Da, nu, vreau să spun că trebuie să asculți, dar nu știu. Simt că m-a pus într-adevăr în mentalitatea lui Luke.

CHARLIE BUSHNELL VORBEȘTE DESPRE „PERCY JACKSON”, LIN-MANUEL MIRANDA, MAI MULTE - VEDETE (14) PERCY JACKSON & THE OLYMPIENS – Episodul 102 (Disney/David Bukach)
CHARLIE BUSHNELLDisney/David Bukach

În ceea ce privește întâlnirea cu tatăl său TV, Lin-Manuel Miranda, care îl interpretează pe Hermes în serialul Disney+, Charlie spune că încă nu s-a întâmplat!

Din păcate, nu am apucat să-l cunosc, a dezvăluit el. Luke și Hermes nu au nicio scenă împreună în cartea 1 cel puțin și chiar speram că voi ajunge să-l cunosc la premiera de la New York, dar cred că era bolnav. Cred că de aceea nu a reușit, așa că este rău.

El a tachinat: „Este interesant pentru sezonul următor – sau când se confirmă că se va pune în sfârșit să lucreze cu el.

Deși nu a întâlnit-o pe Lin până acum, Charlie a dezvăluit că Hamilton Creatorul nu a fost decât de susținere de când spectacolul a avut premiera în decembrie 2023.

Cu siguranță avem această glumă online amuzantă, a spus el. De fapt, mi-a trimis mesaje după ce a văzut primele două episoade și mi-a trimis cel mai frumos mesaj și cât de mult se bucură el și familia lui de spectacol și este atât de grozav. Așa că abia aștept să-l cunosc personal, în sfârșit. La fel!

CHARLIE BUSHNELL VORBEȘTE DESPRE „PERCY JACKSON”, LIN-MANUEL MIRANDA, MAI MULTE - VEDETE (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6267

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.